Stel boos op elkaar

Echtscheidingsadvies

Een echtscheiding heeft invloed op vele facetten in het leven van de partners en de eventueel aanwezige kinderen. Ook zijn de financiële gevolgen meestal groot. Daarom bieden wij de service Scheiden Totaal, waarbij we jou bijstaan en jouw echtscheiding van A tot Z regelen.

Financieel echtscheidingsadvies

Een echtscheiding heeft vaak een grote impact met financiële gevolgen voor de toekomst. Goed financieel echtscheidingadvies is belangrijk voor alle partijen, want inzicht in de financiële mogelijkheden zorgt er vaak voor dat partners sneller tot een akkoord komen over de voorwaarden van de scheiding.

Scheiden Totaal

Het laatste waar u op zit te wachten is dat uw echtscheiding deels goed wordt geregeld en deels niet. Daarom heeft Krooswijk & Van Hoof een complete service voor echtscheidingsadvies ontwikkeld onder de naam “Scheiden Totaal”.  Met deze service weet u zeker dat uw echtscheiding van A tot Z goed wordt geregeld. 

Scheiden Totaal

Omdat elke echtscheiding uniek is, bestaat onze dienstverlening uit een aantal onderdelen die met elkaar worden gecombineerd tot uw persoonlijk Scheiden Totaal pakket.

Op onze speciale website van Scheiden Totaal treft u meer informatie aan over deze onderdelen.

Scheiden Totaal

Persoonlijk en deskundig

Bij een scheiding spelen veel emoties een rol. Daarom vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk waarbij u zekerheid krijgt over de kwaliteit van onze deskundigheid. Onze echtscheidingsadviseur Bas Krooswijk is gediplomeerd als RFEA-adviseur.

RFEA staat voor het keurmerk Register Financieel Echtscheidingsadviseur in Nederland. Jaarlijks verwerven circa 30 adviseurs het RFEA-keurmerk. Het is een exclusieve titel, op dit moment voorbehouden aan zo’n 200 adviseurs in Nederland.

Totaalaanpak

Wij geloven in een totaalaanpak waarbij wij open en eerlijk met u bekijken of er aanvullende specialisten nodig zijn in de begeleiding van uw echtscheiding. Wij werken hiervoor samen met een groep specialisten waarvan wij weten dat ze goed zijn. Wij kennen ze en kunnen ze aanspreken op de kwaliteit van hun dienstverlening.

ScheidenTotaal

Stel ons gerust uw vraag