Winkelcentrum Arendshof Oosterhout
Persoonlijk en deskundig

Hypotheekadvies Oosterhout NB

Krooswijk & Van Hoof is de hypotheekadviseur in Oosterhout voor  persoonlijk advies en begeleiding van jouw hypotheek. Bij de belangrijkste financiering in je leven, kijken wij verder dan de mogelijkheden. Wij kijken ook samen naar je toekomst voor de beste hypotheek in Oosterhout.

Hypotheek in Oosterhout nodig?

Heb jij een hypotheek nodig voor een nieuwe woning in Oosterhout? Of woon je al in Oosterhout en wil je meer uit je huidige hypotheek halen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of een leenindicatie voor je woning. Bel  ons gerust op (0162) 471291.

Hypotheekadviseur in de regio

Krooswijk & Van Hoof is gevestigd in Oosterhout. Vanuit ons kantoor geven wij hypotheekadviezen aan woningbezitters in Oosterhout, Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Ook helpen wij je graag als je als starter voor het eerst van je leven een woning gaat kopen in Oosterhout. 

Hypotheekadvies Oosterhout door Krooswijk & Van Hoof

  • Gratis eerste adviesgesprek

  • Onafhankelijk advies door een ervaren hypotheekadviseur

  • Flexibel: Adviesgesprek kan ook 's-avonds

  • Persoonlijk hypotheekadvies op basis van jouw specifieke situatie

  • Wij werken samen met meer dan 30 hypotheekverstrekkers

  • Persoonlijke begeleiding gedurende de hele bouwperiode

Vragen over je hypotheek in Oosterhout? Bel gerust naar: (0162) 471291.

Contact over je hypotheek in Oosterhout

Heb je een vraag over je hypotheek in Oosterhout? Bel naar(0162) 471291 of vul onderstaand formulier in. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Actuele hypotheekrente

1 jaar
0,80%
5 jaar
0,85%
10 jaar
1,07%
20 jaar
1,39%
30 jaar
1,73%

Ben je van plan om je eerste huis te kopen in Oosterhout? Dan beleef je een spannende tijd waarin je over veel zaken moet nadenken en belangrijke beslissingen moet nemen.

Meer informatie

Heeft u een eigen woning in Oosterhout en bent u van plan om binnenkort een ander huis te kopen? Dan krijgt u met meer zaken te maken dan toen u uw eerste woning kocht. Denk alleen al aan de verkoop van uw huidige huis.

Meer informatie

Betaalt u een hypotheekrente die flink hoger is dan de huidige lage rente en wilt u besparen? Wij onderzoeken graag voor u de mogelijkheden.

Meer informatie

Het kopen van een nieuwbouwwoning verloopt anders dan het kopen een bestaande woning. Ook bij de hypotheek van een nieuwbouwwoning gaat het anders.

Meer informatie