Magazijnstellingen vol met producten

Inventaris- en goederenverzekering

Uw inventaris uitstekend verzekerd tegen schade door brand, storm, water en diefstal. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Zekerheid met de inventarisverzekering en de goederenverzekering

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren u tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, ontploffing en blikseminslag. Als u schade heeft aan uw inventaris of uw voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Door de schade kunt u waarschijnlijk -een deel van- de werkzaamheden niet langer uitvoeren, waardoor u ook omzetderving heeft. Deze is daarom meeverzekerd in deze zakelijke inboedelverzekering. In de meeste gevallen valt ook diefstal binnen de polisvoorwaarden van de inventarisverzekering en de goederenverzekering.

Zakelijke inboedelverzekering uitbreiden?

Als u de inventarisverzekering en de goederenverzekering afsluit, krijgt u korting op de kosten die u maakt om schade te voorkomen of beperken. U kunt uw zakelijke inboedelverzekering desgewenst uitbreiden met dekking tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld uitstromend water en neerslag, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijding.

Voordelen van de inventarisverzekering en de goederenverzekering

  • Dekt schade aan uw zakelijke inboedel en opgeslagen goederen.
  • Ook omzetderving is meeverzekerd.
  • Scherpe premie.
  • Extra: neem uw inventaris- en goederenverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw inventaris- en goederenverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0162) 471291.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw inventaris- en goederenverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag